Franchise


Het originele succesvolle Finse verkoopconcept itsepalvelukirpputori in Nederland door mijnTafel

Heb je kennis gemaakt met een van onze vestigingen en ben je zelf ook enthousiast geworden?

mijnTafel heeft als doelstelling binnen 3 jaar minimaal 50 vestigingen van mijnTafel in Nederland te lanceren. Deze explosieve groei is realiseerbaar door de vele geïnteresseerden, lage investeringskosten en onze aangeboden ondersteuning en begeleiding.

Het team van mijnTafel, dat momenteel bestaat uit dertig personen, houdt zich voortdurend bezig met het doorontwikkelen van het Finse verkoopconcept. Het team bestaat uit professionals; franchise-adviseurs, softwareontwikkelaars, accountants, marketingdeskundigen, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers, advocaten, franchisenemers, praktijkdeskundigen en Finnen (meer dan 20 jaar expertise met het verkoopconcept).

Het team van mijnTafel biedt de franchisenemers volledige ondersteuning en begeleiding, met behoud van vrijheid om zelfstandig te ondernemen. De ondersteuning en begeleiding bij secundaire bedrijfsprocessen is zeer uitgebreid en bestaat o.a. uit:

  • delen van de intellectuele eigendommen
  • financiële ondersteuning en fiscale begeleiding
  • gebruik maken van specifiek ontwikkelde kassasoftware
  • toepassen van de resultaten van onderzoek in de mijnTafel-vestigingen
  • profiteren van de landelijke marketingcampagnes
  • gezamenlijk gebruik van de ontwikkelingen van de communicatiemiddelen
  • samenwerken in een multifunctioneel team
     

Het totaalpakket van ondersteuning en begeleiding wordt verder toegelicht tijdens de selectie- en wervingsgesprekken.

De start in 2014 is veelbelovend. In Breda en Zwolle zijn nieuwe vestigingen geopend en de opening van de volgende vestigingen wordt al voorbereid.  

Zie jij jezelf als zelfstandig ondernemer van de itsepalvelukirpputori mijnTafel? Wij kunnen jouw nieuwe mijnTafel-vestiging binnen een maand openen!
Ben je ambitieus, dan kun je op termijn zelfs meerdere mijnTafel-vestigingen openen.

Voor meer informatie over onze franchisevoorwaarden kun je contact opnemen met het team van mijnTafel franchise via franchise@mijntafel.nl.

 

mijntafel franchise