Huurdersinformatie

Klantlogin

Wanneer je bij mijnTafel een tafel huurt, krijg je van ons een klantlogin waarmee je jouw verkopen realtime kan bijhouden. Zo ben je dagelijks op de hoogte van je saldo bij mijnTafel en of het nodig is de tafel bij te vullen. De website van mijnTafel en het klantdeel op de smartphone worden geopend in een mobiele versie zodat je niet bent gebonden aan een computer.

Om in te loggen op het klantdeel klik hier of op het voorbeeld hier onder.

klantlogin

Voedingsmiddelen in de winkel

Wil je als huurder (zelfgemaakte) voedingsmiddelen in een mijnTafel-vestiging verkopen, dan is het belangrijk dat je je houdt aan de volgende voorwaarden die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hieraan stelt:

  • Het (zelfgemaakte) voedingsmiddel is voorzien van een bereidingsdatum en een uiterste houdbaarheidsdatum.
  • Het (zelfgemaakte) voedingsmiddel is voorzien van een juiste etikettering met daarop de gebruikte ingrediënten en de aanwezigheid van eventuele allergenen.
  • Producten met een beperkte houdbaarheid zoals brood, taarten, sauzen en dergelijke kunnen om gezondheidsredenen en de daaraan gekoppelde risico’s niet worden verkocht in mijnTafel-vestigingen.


Producten die niet aan bovenstaande eisen voldoen, mogen daarom niet worden verkocht bij mijnTafel. Twijfel je of een bepaald product kan worden verkocht bij mijnTafel? Vraag het aan een van onze medewerkers.

mijnTafel is niet aansprakelijk voor wat huurders aan (zelfgemaakte) voedingsmiddelen te koop aanbieden op hun gehuurde tafels. Bovenstaande voorwaarden zijn ook opgenomen in de Algemene voorwaarden van het huurcontract.