Over mijnTafel


mijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: 'zelfbedieningsvrijmarkt', een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.

 

over mt

 

mijnTafel wil mensen in Nederland ook de mogelijkheid bieden hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen te kopen en te verkopen. in een lichte en ruime winkel.
Je huurt in een van de mijnTafel-vestigingen een tafel (al vanaf één week), bepaalt zelf de verkoopprijs, etaleert je spullen op de tafel en wij verkopen deze voor jou. Wekelijks krijg je de volledige opbrengst van jouw verkochte spullen uitbetaald.

Klanten vinden in onze vestigingen een uitgebreid en steeds wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen, maar ook eigen creaties van kunstenaars en creatievelingen.

Er zijn pashokjes, een grote kinderhoek en een koffietafel. Winkelen bij mijnTafel wordt zo een prettige beleving voor iedereen!

mijnTafel streeft ernaar een groene en sociale onderneming te zijn: we bevorderen het hergebruik en recycling van spullen en dragen zo bij aan de ontlasting van het milieu.
Onze tafels worden in een sociale werkvoorziening gemaakt en met de opbrengst van gedoneerde spullen, steunen we goede doelen.

mijnTafel is een initiatief van Marlies van Steen, die geadviseerd wordt door haar in Finland wonende zoon.